اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
سرپرست اداره استعداد های درخشان و دانش پژوهان جوان اداره کل آموزش و پرورش استان همدان گفت: 3000 دانش آموز در مدارس استعداد های درخشان استان همدان در حال تحصیل هستند.
روح الله بابایی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: دانش آموزانی که در مدارس استعداد های درخشان از پایه هفتم تا دوازدهم تحصیل می کنند، حدود 3000 نفر هستند. به تفکیک جنسیت از این آمار حدود هزار و 500 نفر دختر و هزار و 500 نفر پسر هستند.
وی با بیان اینکه برای دانش آموزان ورودی پایه هفتم، هرساله آزمون اختصاصی برگزار می شود، مطرح کرد: دانش آموزان در رده متوسط با هر مدرسه ای که هستند از نواحی 1 و 2 و شهرستان های ملایر، کبودرآهنگ، نهاوند تویسرکان و شهر همدان پذیرش و به تفکیک جنسیت در مدارس تحصیل می کنند.
سرپرست اداره استعداد های درخشان و دانش پژوهان جوان اداره کل آموزش و پرورش استان همدان، افزود: در پایه دهم نیز دانش آموزانی در حال تحصیل بوده اند که گاها از میان آنان عده ای به علت عدم کسب شرط معدل و کمبود نمره لازم، مجبور به ترک مجموعه هستند.
بابایی با اشاره به اینکه برای تکمیل ظرفیت، پذیرش ورودیان جدید را نیز خواهیم داشت، گفت: از دانش آموزان، آزمون گرفته می شود و بر اساس نتایج آزمون پذیرش می شوند. آزمون به طور صد در صدی از مجموعه سمپاد خارج است و از طریق مجموعه سنجش آموزش و پرورش که بعضا ارتباط با مجموعه جهاد دانشگاهی دارد اخذ میشود.
وی با بیان اینکه تنها اسامی پذیرفته شدگان به ما اطلاع رسانی می شود، اظهار داشت: ما در برگزاری آزمون از سوی سمپاد استان به صورت ناظر حضور داریم. در سمپاد ناحیه یک، دختران و پسران متوسطه اول و دوم تفکیک هستند. بنابراین، 4 مدرسه سمپاد در ناحیه یک قرار دارد.
سرپرست اداره استعداد های درخشان و دانش پژوهان جوان اداره کل آموزش و پرورش استان همدان گفت: در ناحیه دو، متوسطه اول و دوم در فرزانگان و علامه حلی یکی است. بنابراین، 2 مدرسه نیز در ناحیه دو وجود دارد.
بابایی تشریح کرد: دانش آموزان براساس اولویتی که در آزمون برای خود مشخص می کنند، در مدارس ناحیه یک و دو مشغول به تحصیل می شوند. غالبا انتخاب اول دانش آموزانی که موفق به کسب نمره بالاتری شده اند، مدارس استعداد های درخشان ناحیه یک است.
وی افزود: عده ای نیز بر اساس محل سکونت و موارد دیگر اولویت اصلی خود را استعداد های درخشان ناحیه دو در نظر می گیرند. به ترتیب انتخاب و اولویت دانش آموزان تفکیک آنان در دو مدرسه استعداد های درخشان انجام می شود.
سرپرست اداره استعداد های درخشان و دانش پژوهان جوان اداره کل آموزش و پرورش استان همدان تصریح کرد: ما در مدارس خاص شرط معدل لحاظ می کنیم. اگر دانش آموزی شرط لازم را نداشته باشد، قطعا نمی تواند ادامه تحصیل دهد. چراکه سطح مدارس استعداد های درخشان بالاست و برنامه های درسی و اساتید و شکل کار به صورتی است که باید همه دانش آموزان سطح حداقلی را داشته باشند.
بابایی گفت: در غیراین صورت دانش آموز ضربه خواهد خورد و مدرسه نیز نمی تواند در سطحی که باید تدریس کند. لذا ضرورت هست که دانش آموزان سطح علمی لازم را داشته باشند.
وی مطرح کرد: لازم به ذکر است معدل ها خیلی خاص نیست اما به هرحال یک سطح حداقل لازم هست. سال قبل، شرط معدل 15 در نظر گرفته شد اما به جهت اینکه اولین سالی بود که آزمون نهایی مطرح شده بود، از وزارتخانه درخواست کردیم و مجوزی مبنی بر اینکه افرادی که سطح معدل بین 14 و 15 دارند، ادامه تحصیل دهند، صادر شد.
در نیمسال اول، اخراج از مدارس سمپاد انجام نمی شود
سرپرست اداره استعداد های درخشان و دانش پژوهان جوان اداره کل آموزش و پرورش استان همدان تصریح کرد: هیچ اخراجی در نیمسال اول وجود ندارد. حتی اگر نمرات پایین توسط دانش آموز اخذ شود اما منجر به اخراج از مدرسه نمی شود.
بابایی گزینش دبیران را تشریح کرد: هرساله با توجه به اینکه مدیران مدارس نسبت به دبیران شناخت دارند و دبیران با توجه به توانمندی خود سالیان سال با مدارس سمپاد ارتباط داشته اند، انتخاب دبیران بر عهده مدیر مدرسه است.
وی افزود: دبیران در مدارس عادی، مدرسه ای که تمایل به حضور در آن را دارند انتخاب می کنند. اما در مدارس خاص ما از جمله نمونه دولتی و استعداد های درخشان، بدین صورت نیست. مدیر مدرسه برای حضور دبیران و اعضا تصمیم گیری می کند. غالبا سعی می کنیم از انجمن اولیا و مربیان مدرسه نیز استفاده کنیم تا دبیرانی انتخاب شوند که در پیشبرد اهداف ما شایسته باشند.
سرپرست اداره استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان اداره کل آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه دبیرانی که نمی توانند خود را با مجموعه سمپاد وفق دهند، از مجموعه جدا می شوند و نمی توانند مدت طولانی با مدرسه همکاری داشته باشند، اظهار داشت: غالب دبیران، بهترین و شناخته شده ترین دبیران در سطح استان هستند و بعضا ممکن است به علت چینش دبیران، دبیری وجود داشته باشد که به علت ضیق وقت، امکان حضور در ساعات محدودی را داشته باشد و مجبور هستیم به دبیران بعدی مراجعه کنیم.
بابایی عنوان کرد: بعضا سعی می کنیم از دبیران آقا براساس مجوزی که از سوی حراست آموزش و پرورش داریم، در مدارس دخترانه استفاده کنیم. براساس نظرسنجی ها غالبا از دبیران اعلام رضایت می کنند و نشان می دهد از دبیران خوبی در سطح استان استفاده می شود.
تعامل والدین و مدیریت مدارس سمپاد الگو شود
وی با تاکید بر اینکه در مجموعه استعداد های درخشان ارتباط مدیریت با اولیا دانش آموزان بالاست و این نوع تعامل بایستی به عنوان الگو معرفی شود، اظهار داشت: نماینده انجمن که از اولیا هستند غالبا مدت زیادی در مدرسه هستند. افرادی به عنوان نماینده اولیا انتخاب می شوند که از لحاظ علمی در سطح مناسبی قرار دارند و بر امور واقفند و کار را در چارچوب اداری پیگری می کنند.
سرپرست اداره استعداد های درخشان و دانش پژوهان جوان اداره کل آموزش و پرورش استان همدان گفت: در اداره کل آموزش و پرورش شنونده انتقادات والدین هستیم و مواردی که مطرح شده است به جد پیگیری شده است.
بابایی ارتباط والدین با مجموعه سمپاد را تشریح کرد: خود والدین با مدرسه ارتباط زیادی دارند و ممکن است در برخی بافت های فرهنگی اولیا تمایلی به ارتباط با مدرسه نداشته باشند اما در سمپاد غالب اولیا مستمرا در ارتباط با مدیریت مدرسه هستند و موضوعات را مطرح می کنند. جلسات اولیا و مربیان بسیار پربار است و افراد حاضر، افراد توانمندی هستند.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}